Igdir'da Müftümüzden Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

müftümüzden bakım ve rehabilitasyon merkezine ziyaret

Igdir'da Müftümüzden Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Iğdır il Müftümüz Mustafa Tekin, Karakoyunlu ilçe Müftüsü Hasan Rami Kara ve Fatih Kur’an kursu öğrencileri Karakoyunlu ilçesinde faaliyet gösteren Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kur’an Kursu öğrencileri rehabilitasyon merkezinde kalan vatandaşlar için hazırladıkları hediyeleri vererek onlarla sohbet ettiler.

İl Müftümüz Mustafa Tekin hasta ve yaşlı ziyaretlerinin önemine değinerek yaptığı konuşmada “Allahü teâlâ kâinata eşsiz bir düzen koymuştur. Bu düzenin bir parçası da burada yaşayan vatandaşlarımızdır. Çok şükür bizlerin akıl ve beden sağlığı yerinde. Bu nimetlerin değerini bilerek hastalarımızı ve bakım evlerinde kalan vatandaşlarımızı sık sık ziyaret edip onların gönüllerini alalım. Bu vesile ile burada çalışan herkese teşekkür ediyorum “dedi

Ziyaretten oldukça memnun kalan rehabilitasyon merkezindeki vatandaşlar şiir ve ilahiler okuyarak ziyaretçilere teşekkür ettiler.