Kocaeli'de öğrenciler Umre ödülü Kazandı

öğrenciler umre ödülü kazandı

Kocaeli'de öğrenciler Umre ödülü Kazandı

22 Aralık 2018 Cumartesi günü Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Türkiye genelinde umre ödüllü Mevlid-i Nebî Gençlik Bilgi Yarışması düzenlendi.

Kocaeli Müftülüğü yarışmaya katılan bütün öğrenci kardeşlerimizle hem tanışmak hem de dereceye giren kardeşlerimize ödüllerini takdim etmek üzere bir program tertip etti.

Seka Park Otel'de akşam yemeği ile başlayan program İzmit İlçe Müftümüz Süleyman Küçük Bey'in selamlaması ve İl Müftümüz Yusuf Doğan Bey'in anlamlı konuşması ile devam etti. Akabinde ilimizde birinci olan kız ve erkek iki öğrencimize, umre ödülü; ikinci, üçüncü ve dördüncü olan kız ve erkek altı öğrencimize altın ödülleri ve ilk ona giren on iki öğrencimize de para ödülleri takdim edildi. Günün hatırası olarak dereceye giren bütün öğrencilerimize Başkanlığımız'ın gençlik kitapları hediye edildi.