Bingol'de Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerleri Tamamlandı.

temel aile bilinci eğitim seminerleri tamamlandı.

Bingol'de Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerleri Tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Ülke genelinde ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik sürdürülen proje kapsamında Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından düzenlenen seminer 19-21 Şubat 2019 tarihlerinde İlimiz Merkez ve Köylerinde görev yapan, 25 Şubat 2019 tarihinde Genç İlçemizde, 26 Şubat 2019 tarihinde Solhan İlçemiz ve son olarak 27 Şubat 2019 tarihinde Karlıova İlçemizde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine ‘’Temel Aile Bilinci Eğitimleri Semineri’’ düzenlendi.

Söz konusu eğitimlerde amaç; toplumu, aileyi tehdit eden sorunlar karşısında bilinçlendirmek ve manevi destek sağlamaktır. Bu kapsamda İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından İl ve İlçelerimizdeki Kur’an kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen seminere, İl Müftüsü Muharrem GENÇ, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü, İl Vaizleri ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personelinin yaptıkları sunumlar ile tamamlandı.