Rize'de Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

mart ayı personel toplantısı yapıldı

Rize'de Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2019 yılı Mart ayı personel toplantısı 04.03.2019 Pazartesi günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda yapıldı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hatim okuma geleneğimiz devam ettirilerek, vefat eden din görevlilerimiz, şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimiz için toplantı öncesi hatim okundu.

Toplantıda; 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası yarışmaları, Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma ve temel dini bilgiler yarışması,  250 bin şehidimize 250 bin hatm-i şerif okuma kampanyası, yurtdışında görevlendirilecek aşçılar, muvafakat işlemleri, lise öğrencileri arasında şiir okuma yarışması, 4-6 yaş grubu Kur’an kursları veli semineri, vaaz hizmetleri, Çanakkale ruhu konulu konferans, Cami görevlileri çalıştayı raporu, 18 Mart tarihi alan ziyaretleri,  Kur’an kurslarımızda gerçekleştirilen cuma dersleri ve Temmuz ayı hafızlık tespit sınavına katılacak olan öğrenci sayılarının bildirilmesi gibi konular ele alındı.

Toplantı dilek ve temennilerin dinlenmesiyle tamamlandı.