Bingol'de Başkan Yardımcısı Prof.dr.ramazan Muslu’nun Ilimize Teşrifi

başkan yardımcısı prof.dr.ramazan muslu’nun ilimize teşrifi

Bingol'de Başkan Yardımcısı Prof.dr.ramazan Muslu’nun Ilimize Teşrifi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ramazan MUSLU 01 Mart 2019 tarihinde  İl Müftülüğümüzü ziyaret etti. İl Müftümüz Muharrem Genç’ten kurum ile ilgili kısa bilgi aldıktan sonra Müftülüğümüz Konferans salonunda  KADEM Bingöl Temsilcili ve ADRB Koordinatörlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği ‘’Postmodern Dünyada Kadın’’ konulu konferansa teşrif ederek selamlama konuşması yaptılar

Daha sonra Bingöl Üniversitesi Rektörlük konferans salonunda Moderatörlüğünü Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim ÇAPAK’ın yaptığı ve konuşmacı olarak Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Ramazan MUSLU ve İl Müftümüz Muharrem GENÇ’in katıldığı Bingöl Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen panelde Öğretim görevlileri, öğrenciler, din görevlileri ve daire personelimiz ile bir araya geldi. İl Müftümüz Muharrem Genç İlimizde gençlerle ilgili olarak işin tespiti ve çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi.

Ramazan Muslu hocamız Diyanet İşleri Başkanlığımızın Teşkilat yapısı, öncelikleri ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verdi. Ramazan Muslu özellikle Diyanet ve Üniversitelerin işbirliğine, başkanlığımızın iş yükünün artığını ve sorumluluğumuzun gereği olarak omuzlarına yüklenen iş ve iş yüküne değinerek; Gençlerimizin, aile yapısının ve  madde bağımlılığının ve dezavantajlı toplumun diğer kesimlerine verilmesi gereken öncelikten bahsetti.