Kırşehir Il Müftülüğünden Bayanlara özel Konferans

kırşehir il müftülüğünden bayanlara özel konferans

Kırşehir Il Müftülüğünden Bayanlara özel Konferans

Kırşehir İl Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Hz. Peygamber Döneminde Kadınlar” konulu bir konferans düzenlendi.

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen program 08/03/2019 Cuma günü saat:14.00’de İl Müftülüğü Konferans salonunda yapıldı. Düzenlenen konferans Kayseri İl Müftülüğünde görevli Uzman Vaiz Ayşe Karaköse tarafından konferans verildi.

Düzenlenen porograma İl Müftülüğümüzde görev yapan Eğitim uzmanı, bayan vaizler, Kur’an Kursu öğreticileri ve bayanlar katıldı. Programın açılış konuşmasını İl Müftülüğü Adrb vaizi Nimet Uğurlu yaptı. Uğurlu konuşmasında İl Müftülüğü Adrb bürosunun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Uzman Vaiz Ayşe Karaköse konferansını verdi. Konferansı izlemek üzere gelen bayanlar konferans sonunda İl Müftülüğünün hazırlamış olduğu bu programın faydalı olduğunu belirttiler.