Rize'de Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan “kadınlar Günü Programı”

aile ve dini rehberlik bürosu’ndan “kadınlar günü programı”

Rize'de Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan “kadınlar Günü Programı”

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu konferans tertip edildi.

Uzman Kur’an Kursu Öğreticisi Vildan Kalkavan’ın Kur’an tilavetiyle başlayan program Diyanet İşleri Başkanlığının Kadın konulu sinevizyonuyla devam etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Aile Terapisti ve Psikolog Yıldız Konal Süslü, modern çağın Müslüman kadına farklı modeller dayattığına dikkat çekerek, “Oysa Kur’an ve Sünnet’e baktığımızda Hz. Meryem, Hz. Hanne, Hz. Aişe ve Hz. Fatıma gibi rol model insanları görürüz” dedi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta aynı zamanda gençlik problemleri ve aile içi iletişime de değinen Yıldız Konal Süslü’ye konferansın sonunda İl Müftülüğü adına İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir tarafından hediye taktim edildi.