Bartın'da Hacılar Buluşma Ve Kaynaşma Toplantısında Bir Araya Geldiler

2018 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla hac ibadetlerini yapan vatandaşların katılımıyla Bartın İl Müftülüğü toplantı salonunda “Buluşma, Kaynaşma ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Kutsal topraklarda hacılara rehberlik yapan kafile görevlileri ve hacıların katıldığı program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ulus İlçe Müftüsü Murat Okuyar’ın selamlama konuşmasının ardından Mekke ve Medine’de çekilen hatıra fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi hacılara duygu dolu anlar yaşattı.

Programa katılan hacılar Diyanet İşleri Başkanlığının gayet başarılı bir hac organizasyonu gerçekleştirdiğini belirterek, İl Müftüsünün şahsında Diyanet İşleri Başkanlığına, kendilerine rehberlik eden kafile görevlilerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yapılan duaların ardından program yemek ikramı ile sona erdi.