Kocaeli'de Afad Başkan Yardımcısı Palakoğlu, Il Müftülüğüne Ziyarette Bulundu.

afad başkan yardımcısı palakoğlu, il müftülüğüne ziyarette bulundu.

Kocaeli'de Afad Başkan Yardımcısı Palakoğlu, Il Müftülüğüne Ziyarette Bulundu.

İl Müftü Vekili Ziya Ersin, AFAD Başkan Yardımcısı İsmail Palakoğlu ve beraberindeki heyeti müftülük makamında kabul etti.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü ile Kocaeli Müftülüğü arasında başlatılan "Siren Sisteminin Merkezi Ezan Sistemine Adaptasyonu Projesi" kapsamında ilimizin en ücra bölgelerine kadar halkımızı ikaz ve alarmla uyarma kapasitesine haiz bu yeni sistemin camilerimizden test işlemleri sağlanarak tamamlanmış olup, halkımıza duyurusu yapılmıştır.

Bu proje kapsamında ilimize gelen Palakoğlu, AFAD Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yapılan uygulama için teşekkür etti.

İl Müftü Vekili Ersin de AFAD Başkan Yardımcısı Palakoğlu'na ziyaretinden  ve böyle bir projede kurum olarak destek olmaktan dolayı teşekkür etti.