Mersin'de 3. Bölge Il Müftüleri Istişare Ve Iş Birliği Toplantısı Kahramanmaraş’ta Yapıldı

3. bölge il müftüleri istişare ve iş birliği toplantısı kahramanmaraş’ta yapıldı

3. Bölge İl Müftüleri İstişare ve İş Birliği Toplantısı Kahramanmaraş’ta Yapıldı

İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’nin de katıldığı Kahramanmaraş İl Müftülüğünün ev sahipliğinde, İlahiyat ve İslami İlimler Fakültesi Dekanlarının katılımıyla "3. Bölge İl Müftüleri İstişare ve İş Birliği Toplantısı" yapıldı.

İstişare ve İş Birliği Toplantısına, Mersin, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Hatay, Kilis İl Müftüleri ile İlahiyat ve İslami İlimler Fakültesi Dekanları katıldı.