Rize Valisi Kemal çeber’den Abdulgafur Kart Kur’an Kursuna Ziyaret

rize valisi kemal çeber’den abdulgafur kart kur’an kursuna ziyaret

Rize Valisi Kemal çeber’den Abdulgafur Kart Kur’an Kursuna Ziyaret

Rize Valisi Kemal Çeber, Müftülüğümüze bağlı Pazarköy Abdulgafur Kart Kur’an Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Kemal Çeber, Müftülüğümüze bağlı Pazarköy Abdulgafur Kart Kur’an Kursunu ziyaret ederek Müftü Vekilimiz Abdullah Köseoğlu’ndan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kursta eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Vali Çeber, sıcak ve samimi bir ortamda gelecek planları hakkında sohbet etti.

Vali Çeber öğrencilerle sohbeti esnasında, öğrencilere hitaben; burada aldığınız eğitim sayesinde gelecek nesillerin idarecileri olarak ahlaklı ve faziletli birer birey olacağınızdan eminim, dedi.

Vali Kemal Çeber’e ziyaretleri esnasında, İl Müftü Vekilimiz Abdullah Köseoğlu, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve Kur’an Kursu mütevelli heyeti üyeleri de eşlik etti.