Hatay'da 18 Mart şehitleri Anma Ve çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü Anma Programı Düzenledi

18 mart şehitleri anma ve çanakkale zaferinin 104. yıl dönümü anma programı düzenledi

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Antakya İlçesi Hz. Ebubekir Kur’an Kursu konferans salonunda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü anma günü dolayısıyla Tomurcuk 4-6 yaş Kur’an Kursu tarafından düzenlenen programa katıldı. Antakya İlçe Müftüsü Necati ŞAFAK, öğrenci velileri ve halkımızın katıldığı programda konuşan İl Müftümüz; bu güzel programı düzenledikleri için öğrencilere, onları yetiştiren hocalara ve ailelerine teşekkür etti. Kurs öğrencileri tarafından gerçekleştirilen program Çanakkale şiirleri okunması, mehter gösterisi ve  İstiklal Marşının on kıtasının bir öğrenci tarafından ezbere okunması sona erdi.

Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Rahmet dileriz.