Antalya'da Müftülerimizden Habipler Kız Kur’an Kursuna Ziyaret

müftülerimizden habipler kız kur’an kursuna ziyaret

Antalya'da Müftülerimizden Habipler Kız Kur’an Kursuna Ziyaret

İl Müftümüz Osman ARTAN beraberinde İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Kepez ilçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU, Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL ve Kepez İlçe Müftülüğü Şube Müdürü İlyas AKBABA ile birlikte Habipler Kız Kur’an Kursunu ziyaret ettiler. Müftülerimiz ilk olarak 4-6 Yaş Kur’an kursu sınıfını ziyaret ederek küçük Kur’an bülbülleri ile hoş vakit geçirdiler. İl Müftümüz Artan ve beraberinde bulunan müftülerimiz minik öğrencilerimiz ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.

4-6 Yaş Kur’an Kursu sınıfının ziyaretinden sonra İl Müftümüz Artan ve beraberinde bulunan müftülerimiz Habipler Kız Kur’an Kursunda büyüklerin dini öğrenim gördüğü uzun dönem sınıfları ziyaret ederek öğrenci ve öğreticilerin istek ve sorunlarını dinlediler.