Bartın'da "gençliğe Değer" Konulu Eğitim Seminerleri Sona Erdi

Diyanet İşleri başkanlığımızın gençliğe değer projesi kapsamında Bartın İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Hamza ATEŞ tarafından 11-21 Mart 2019 tarihlerinde Kaynarca Kur'an Kursu Mescidinde Din Görevlilerine gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak maksadıyla gençliğe değer projesi eğitim semineri yapıldı.

Bartın merkez, belde ve köyleri 16 gençlik koordinatörlüğü ne ayrılmış olup her bölgede bir gençlik koordinatörlüğü, ortaokul ve lise koordinatörlükleri oluşturuldu.

İl Müftü Vekili Hulusi Güner seminerin son günü din görevlileri ile bir araya geldi. Konuşmalarında görevimizin ve sorumluluğumuzun bilinciyle halkımıza ve özellikle gençlere daha çok hizmet götürmemiz gerektiğini, bu konuda canla başla gece gündüz demeden aşkla çalışılması gerektiği vurgusunu yaptı.