Erzincan'da Ilimizin Muhtelif Camiilerinde Sabah Namazı Buluşmaları

ilimizin muhtelif camiilerinde sabah namazı buluşmaları

Erzincan'da Ilimizin Muhtelif Camiilerinde Sabah Namazı Buluşmaları

İlimizin Muhtelif Camiilerinde Sabah Namazı Buluşmaları

İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin’in katılımı ve rehberliğinde, ilimizin muhtelif camiilerinde sabah namazı programları düzenleniyor.

29 Mart 2019 Cuma sabahı ilimiz Muhammediye camiine sabah namazı için akın eden cemaat, okunan Kur’an-ı Kerim, müftümüzün yaklaşan Mîrâc gecesine dair yaptığı sohbet ve duası, cami görevlilerinin de sabah namazı sonrası çorba ikramı organizasyonu ile sabahın seher vakitlerinde camilerde buluşarak manevi bir havanın teneffüs edilmesine, rahmet ve bereket ikliminden istifade edilmeye çalışılıyor.

Camii cemaatinin yanı sıra, ilimiz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin grup halinde Muhammediye camiindeki sabah namazı programına iştirakleri ayrıca dikkate değer bir atmosferin oluşmasına sebebiyet verdi.

Muhammediye camiinde düzenlenen Cuma Sabah namazları programı Ramazan ayından önceki Cuma gününe kadar her hafta devam edecek.