Malatya'da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

mart ayı ilçe müftüleri toplantısı

Malatya'da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

Din hizmetlerinde İl Müftülüğü ile İlçe Müftülüklerimiz arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay Akçadağ’da yapıldı.

27.03.2019 Çarşamba günü İl Müftümüz Ümit ÇİMEN’ in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcımız İhsan Mesut AKBAŞ ve İlçe Müftülerimiz katıldı.

Toplantıda; EBYS Eğitimi, Camilerde Kur’an Öğretimi, Hafta Sonu Kur’an Kursları Programı Uygulama Esasları, Nisan ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan Hac Yolcularının Eğitimleri vb. konular, Şubat ayında yapılan toplantıda görüşülen hususlar, Din Hizmetleri, Personel, İdari ve Mali İşler, Hac ve Umre Hizmetleri ile ilgili diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.