Yalova Il Müftülüğü Personel Buluşmaları

yalova il müftülüğü personel buluşmaları

Yalova Il Müftülüğü Personel Buluşmaları

Yalova İl Müftülüğü, personelin kaynaşması ve çeşitli vesilelerle bir araya gelmesi için Taziye ve ziyaret grubu oluşturdu. Böylece din görevlileri doğum, ölüm, hastalık gibi özel durumlarında İl Müftü Yardımcıları Ayşe Betül Balıkçı ve M. Baki Bilgili ile Şube Müdürü Mustafa Kabadaş ve din görevlilerinden oluşan bir ekiple ziyaret edilmektedirler.

Yapılan bu ziyaretler Yalova İl Müftülüğüne bağlı din gönüllüleri arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmektedir.

Ayrıca sevinç ve kederlerin paylaşılması, din görevlilerinin moral ve motivasyonun artırılması ile daha verimli bir şekilde din hizmetlerinin sürdürülmesi amaçlanmaktadır. Yeni doğan bebeğin hayırlı bir evlat olması için dua edilmekte; anne baba tebrik edilmekte, cenaze de ise hatim ve dua okunarak acı paylaşılmaktadır.