Hatay'da Il Müftümüz, Kermes Açılışına Katıldı

il müftümüz, kermes açılışına katıldı

Hatay'da Il Müftümüz, Kermes Açılışına Katıldı

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Antakya İlçe Müftülüğü tarafından inşaatı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu yararına düzenlenen kermesin açılışına katıldı. Kermes açılışına; Antakya İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK, Şube Müdürlerimiz, Antakya İlçe Müftülüğü personeli ve din görevlilerimiz katıldı.

Kermeste açış konuşması yapan Antakya İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK, “Kermesin hazırlanmasında başta din görevlilerimiz ve bayan kuran kursu öğreticilerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Kermesin 01-11 Nisan 2019 tarihleri arasında 10 gün süreyle devam edeceğini belirtti.

Açılışta konuşan İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU; kermesin, inşaatı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu yararına düzenlendiğini ve elde edilen gelirin kurs inşaatında kullanılacağını söyledi. “Başta İlçe Müftümüz olmak üzere, kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kermesimiz hayırlara vesile olsun inşallah.” dedi.

İl Müftümüzün konuşmasını müteakip yapılan duanın ardından kurdela kesilerek kermesin açılışı gerçekleştirildi.