Bitlis'de "mirac Kandili" Programı Düzenlendi.

"mirac kandili" programı düzenlendi.

Bitlis'de "mirac Kandili" Programı Düzenlendi.

Mirac Kandili münasebetiyle Bitlis Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 02.04.2019 tarihinde il Kültür Merkezi konferans salonunda bayanlara yönelik "Mirac Kandili" programı düzenlendi. Programa İl Müftüsü sayın M. Faysal GEYLANİ, kurum amirlerinin eşleri ile STK temsilcileri katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda il Müftüsü M. Faysal GEYLANİ konuşmasında "İmanlı kalplerin manevi duygu ve hislerle coştuğu bu geceler, dua, ibadet ve tefekkürlerle yaratıcımıza olan imanımızı, peygamberimize olan bağlılığımızı, namaza olan muhabbetimizi yenilemek ve güçlendirmek için büyük bir fırsattır. Yüce rabbimden Mirac Gecesinin müslümanların birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve hidayetine vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Mirac gecesini tebrik ediyorum " dedi. Daha sonra program Beş Minare K. K. Öğreticisi Emine Elif KORKMAN YURCİ'nin konuşması, ilahilerin okunması ile devam etti. Program Seyit İbrahim K. K. Öğreticisi Gülçin BİLGEBEY' in duasıyla tamamlandı.