Gaziantep'de Valilik Ziyareti

valilik ziyareti

Gaziantep'de Valilik Ziyareti

Suriye’de Fırat Kalkanı Harekâtı ile terörden arındırılan bölgelerde ve Gaziantep İl Sınırı içerisinde sunulan Dini ve Eğitim hizmetlerini yerinde gözlemlemek ve görevli personelden bilgi almak üzere İlimize Gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram DEMİRTAŞ,  Eğitim Uzmanı Semahat ÖZGENÇ’ten oluşan heyetle birlikte İl Müftümüz Ahmet ÇELİK, İl Müftü Yardımcısı Hayriye AYDIN ve İnsani yardım Koordinasyon merkezinde görevli El-Bab sorumlusu Selahattin YILDIRIM, Gaziantep Valimiz Sayın Davut GÜL’e nezaket ziyaretinde bulundular.