Erzincan'da Ilçe Müftüleri Nisan Ayı Mutat Toplantısı Iliç Ilçesinde Yapıldı

ilçe müftüleri nisan ayı mutat toplantısı iliç ilçesinde yapıldı

Erzincan'da Ilçe Müftüleri Nisan Ayı Mutat Toplantısı Iliç Ilçesinde Yapıldı

Erzincan ilçe müftüleri, müftümüz Mehmet Emin Çetin başkanlığında İliç ilçesinde bir araya gelerek gündem maddelerini görüştüler...

2019 Yılı Nisan ayı ilçe müftüleri mutat toplantısı gündemi şöyle:

Yaz Kur’an Kurslarına yapılan hazırlıkların görüşülmesi. Geçici Öğretici Sınav İlanı ile ilgili hususların görüşülmesi. (Ek-1) 2018 Yılı Eylem Planı uygulama tablosunun görüşülmesi. (Ek-2) 2019 Ramazan Ayı Faaliyetlerinin görüşülmesi. Din Görevlileri Haftası yarışmalarının görüşülmesi. Yapılan yazışmalarda resmi yazışma kurallarına ­riayet edilmesi. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU’nun yapacağı konferansın görüşülmesi. Kur’an-ı Kerim Yüzünden Güzel Okuma ve Temel Dini Bilgiler Yarışması sınav tarihi değişikliği. (Yarışma 16 Nisan’da İl Müftülüğünde yapılacak.) (Ek-3) Cami Fotoğraflarının şartlara uygun olarak güncellenmesi.

Dilek, temenniler ve kapanış.