Bingol'de Kuran Kursu öğreticilerine Ilk Yardım Eğitim Semineri Verildi.

kuran kursu öğreticilerine ilk yardım eğitim semineri verildi.

Bingol'de Kuran Kursu öğreticilerine Ilk Yardım Eğitim Semineri Verildi.

İl Müftülüğümüz Gençlik koordinatörlüğü tarafından Kuran kursu Öğreticilerine İlk yardım Eğitim Semineri düzenlendi.

İl Müftümüz Muharrem Genç’in selamlama konuşması ile devam etti.

Sunuculuğunu ADRB Koordinatörümüz Zeynep BOZAĞAÇ’ın yaptığı programda İl sağlık Müdürlüğünde Hemşire olarak çalışan Necla AYTUNÇ ise ‘’ Günümüzde acil tıbbi hastalıkların, kazaların, afetlerin ve şiddet olaylarının sıklıkla gerçekleştiğine şahit oluyoruz. Bu tür olayların bizim ve sevdiklerimizin başına her an gelebileceğini, onun için kaza anlarında güvenli ve bilinçli bir şekilde hareket etmeliyiz. İlk yardımın yasal bir zorunluluk değil, insani bir yardım olduğunu unutmayalım’’ dedi.

2 gün sürecek olan seminer sonrasında yapılacak olan sınavda başarı gösteren öğreticilerimize eğitim sertifikası verilecektir.