Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Sakarya’da

diyanet işleri başkanı erbaş, sakarya’da

Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Sakarya’da

Diyanet İşleri Başkanı Prof.

Dr.

Ali Erbaş, Hafızlık icazet programı için gittiği Sakarya’da Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof.

Dr.

Vali Nayir’e yeni görev yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş,  Nayir’in Kütahya'dan sonra Sakarya'da da güzel hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.

Başkan Erbaş, Sakarya Müftülüğü tarafından hafızlığını tamamlayan öğrenciler için Üniversite Camii'nde düzenlenen icazet merasimine katılacağını ifade ederek, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz önde gelen faaliyetlerden birisi de hafızlık eğitimidir.

Kuran'a hizmet noktasında hafızlığın çok büyük bir önem taşıdığını hepimiz biliyoruz, İnşallah bu merasim hayırlara vesile olur” dedi.

Başkan Erbaş,  iyi bir insan yetiştirmenin önemli yollarından birisinin, insanlara Kur’an’ı öğretmek olduğunu kaydetti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Erbaş’a teşekkür etti.

Ziyarette, Başkan Erbaş’a Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli ile Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.