Bartın'da Il Müftü Vekili Hulusi Güner “miraç Kandili” Programına Katıldı

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından Miraç Kandili programı düzenlendi.

2 Nisan 2019 Salı günü İslami İlimler Fakültesi Salonunda gerçekleşen program Din Hizmetleri Şube Müdürü Bayram Oyan’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İl Müftü Vekilimiz Hulusi GÜNER’in konuşmacı olarak katıldığı programda Fakülte personeli ve öğrenciler hazır bulundu.

Müftü Vekili GÜNER yaptığı konuşmada Miracın İslam tarihi için önemine değinerek “Miraç gecesi rahmet ve hikmet dolu bir gecedir. Peygamberimizin Mescid-i Aksa’dan göğe yükselip yüce Rabbimizden vahiy almasıdır. Bu gece Müslüman âlemi için de bir hediye ve fırsattır. Allah Teâlâ miracı yaşamayı herkese nasip etsin.” dedi.

Din Görevlisi İsa DÖNMEZ tarafından icra edilen ilahi dinletisinin ardından İslami İlimler Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Azize TOPER İl Müftü Vekili Hulusi GÜNER’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Program, hediye takdimiyle sona erdi.