Erzincan'da Umrecilerimiz Dualarla Uğurlandı

umrecilerimiz dualarla uğurlandı

Erzincan'da Umrecilerimiz Dualarla Uğurlandı

Umrecilerimiz Dualarla Uğurlandı... Servisli 15 Günlük 12. Turla kutsal topraklara giden 49 umrecimiz için, ikindi namazı öncesi Terzibaba Camiinde Uğurlama Programı Yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve ilâhiler eşliğinde devam programda İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, umre ziyaretine çıkan vatandaşlarımıza bir konuşma yaparak, kutsal topraklarda bizler için dua beklediklerini, kendilerine Allâh'tan mebrûr umre nasip etmesini ve hayırla gidip memleketlerine salimen dönmelerini istedi. Programın ardından kılınan ikindi namazından sonra umrecilerimiz, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali ŞEN’in yaptığı duanın ardından otobüsle Erzurum Havalimanına oradan da  kutsal topraklara gitmek üzere uğurlandılar.