Antalya'da Türk Polis Teşkilatının 174.kuruluş Yıldönümünde şehit Polislerimize Mevlid Okundu

türk polis teşkilatının 174.kuruluş yıldönümünde şehit polislerimize mevlid okundu

Türk Polis Teşkilatının 174.Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Çerçevesinde Şehitlerimizin Ruhuna Hasan Kartal Camiinde Mevlid-i Şerif okundu.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü nedeniyle Konyaaltı İlçemizde bulunan Hasan Kartal Camiinde tarih boyunca vatan, bayrak ve tüm kutsallarımız uğruna canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizin ruhuna mevlid-i şerif okundu. Düzenlenen Mevlit programına İl Müftümüz Osman ARTAN, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat ULUCAN, Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde her kademede görev yapan personel ve vatandaşlar katıldılar. Şehitlerimizin Ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifin akabinde İl Müftümüz Osman ARTAN tarafından dua yapıldı. Yapılan duanın akabinde program sona erdi.