Il Müftümüz Bürhan Keleş çankırı Belediye Başkanlığına Seçilen Ismail Hakkı Esen’e Hayırlı Osun Ziyaretinde Bulundu.

il müftümüz bürhan keleş çankırı belediye başkanlığına seçilen ismail hakkı esen’e hayırlı osun ziyaretinde bulundu.

İL MÜFTÜMÜZ BÜRHAN KELEŞ ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN İSMAİL HAKKI ESEN’E HAYIRLI OSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

İl Müftümüz Bürhan KELEŞ 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Esen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı ESEN ,kurumlar arasındaki sıcak diyalogların Çankırı’da , güzel işlerin yapılmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Çankırı’da yapılacak her türlü müftülük faaliyetlerinde ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade eden belediye başkanı İsmail Hakkı ESEN , ziyaretinden ötürü İl Müftümüz Bürhan KELEŞ’e teşekkür etti.

İsmail Hakkı ESEN’e görevinde başarılar dileyen İl Müftümüz  ziyaretin sonunda  Kuran’ı Kerim  ,İslam İlmihali ve Peygamberimizin Hayatı kitaplarını hediye etti.