Hatay'da Müftüler Toplantısı Payas Ilçemizde Yapıldı

müftüler toplantısı payas ilçemizde yapıldı

Hatay'da Müftüler Toplantısı Payas Ilçemizde Yapıldı

2019 Yılı Nisan ayı İlçe Müftüler toplantısı, Payas İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere tüm İlçe Müftülerinin hazır bulunduğu toplantıya Payas Kaymakamı  Dr. Polat KARA’da katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini, Hatimle teravih namazı kılınacak camilerin tespit edilmesi, 4-6 Yaş Kur’an kursu sayılarının artırılması, 2019 yılında hacca gidecek olan hacı adaylarına yönelik seminer düzenlenmesi ve diğer konular oluşturdu.