Antalya'da Geçmişten Geleceğe Kadın Ve Toplum

geçmişten geleceğe kadın ve toplum

Antalya'da Geçmişten Geleceğe Kadın Ve Toplum

Antalya İl Müftülüğü Nisan Ayı Huzur Dersleri programı 09.04.2019 tarihinde Antalya Sunis Otel Toplantı salonunda düzenlendi.

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nun eşi Sevim Karaloğlu'nun himayelerinde, İl Müftümüz Osman ARTAN’ın eşi Hikmet ARTAN'nın misafirliğinde, aylık mutad olarak Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen huzur dersleri programına Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin KONARLI katıldı.

Gerçekleştirilen programa Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nun eşi Sevim Karaoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin KONARLI, İl Müftümüz Osman ARTAN’ın eşi Hikmet ARTAN,

İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, protokol ve resmi kurum amirlerinin eşleri, Vaizlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı. Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programın selamlama konuşmasını İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın yaptı. Programa konuşmacı olarak katılan Başkanlık Müşaviri Belgin KONARLI “Geçmişten geleceğe kadın ve toplum” konusunu dinleyenlere anlattı. Başkanlık Müşaviri Belgin KONARLI’nın sunumundan sonra Ticaret İl Müdürü Seval YASAK DİZERKONCA “tüketici hakları” konusunda sunum yaptı. Program sonunda İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın katılımcılara hitaben teşekkür konuşması yaptı.