Hatay'da Altınözü Ilçe Müftümüz Abdussemet Pat Emekli Oldu

altınözü ilçe müftümüz abdussemet pat emekli oldu

Hatay'da Altınözü Ilçe Müftümüz Abdussemet Pat Emekli Oldu

Altınözü  İlçe Müftüsü iken, emeklilik müracaatında bulunan İlçe Müftümüz Abdussemet PAT için veda programı düzenlendi.

Programda; Altınözü Kaymakamı ve İlçe Müftülerimiz tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini paylaştılar. İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU ise konuşmasında; “ 2017 yılından beri Altınözü İlçemizde, İlçe Müftüsü olarak hizmet ettiniz, hizmetlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.  Emeklilik hayatınızda ailecek mutlu, sağlıklı ve huzurlu olmanızı yüce Rabbim’den (c.c) niyaz ediyorum.” dedi.

Programda söz alan Altınözü  İlçe Müftümüz de, iyi dileklerinden dolayı İl Müftümüze ve İlçe Müftülerimize teşekkür etti.

Program sonunda İl Müftümüz, Altınözü  İlçe Müftümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

1954 Hatay-Yayladağı doğumlu olan Müftü Abdussamet Pat, Hatay’ın Altınözü İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 40 yılı aşkın hizmeti olan Müftü Abdussamet Pat, Kırıkhan ve Altınözü olmak üzere İlimizde iki ilçede Müftü olarak görev yaptı.