Antalya'da 2019 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları

2019 yılı camiler ve din görevlileri haftası yarışmaları

Antalya'da 2019 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erkek Din Görevlileri arası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma İl Birinciliği yarışmaları düzenlendi.

17.04.2019 tarihinde Kumluca İlçemizde yapılan Hafızlık yarışmasında İl Müftü  Yardımcısı Osman DEMİREL'in  Komisyon Başkanlığından  ve İl Müftü Yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK, Kumluca İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN, Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL'ın üyeliklerinden   oluşan İl Seçici Kurul  tarafında 23 Haziran 2019 tarihinde AYDIN ilinde yapılacak bölge yarışmasıda ilimizi temsil edecek görevlimizi seçtiler.

Hafızlık Yarışmasında Muratpaşa İlçe Müftülüğünden Ümit BAYRAM birinci olurken, Korkuteli İlçe Müftülüğünden Samet TIRAŞ ikinci oldu.

18.04.2019 tarihinde Manvagat Külliye Camiinde yapılan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasına ilçelerimizde 10 din görevlisi katıldı. Alanya İlçe Müftüsü Dt. İhsan İLHAN'ın Başkanlığından ve Manavgat İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet CEYLAN, Serik Şube Müdürü Mustafa GÜNER ve AKsu İlçe Vaizi Bilal ARTUÇ''un üyeliklerinden oluşan İl Seçici Kurul 19 Haziran 2019 tarihinden ilimizde yapılacak Bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek görevlimizi seçtiler.

Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Manavgat İlçe Müftülüğünden Salih TAŞDEMİR birinci olurken Muratpaşa İlçe Müftülüğünden Ali AKKAYA ikinci, Finike İlçe Müftülüğünden Ensar ARSLAN üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan tüm din görevlisi personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.