Sakarya'de Hanımlara özel Huzur Dersi

hanımlara özel huzur dersi

Sakarya'de Hanımlara özel Huzur Dersi

Sakarya’da Huzur Derslerinin ilki yapıldı. Sakarya Valisi’nin eşinin başkanlığında, Diyanet İşleri Başkanı’nın eşinin katılımıyla program icra edildi.

Program Kuran Kerim okunarak başladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanının eşi, Sakarya Valisinin eşi ve Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek birer selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanın eşi Seher Erbaş açılış konuşması yaptı. Daha sonra huzur dersine geçildi. Ankara Müftülüğü İl Vaizi Fatma Hatice Güzeldal “VAKİT ve ÖNEMİ” konulu sunumu gerçekleştirdi. Daha sonra Sakarya Müftülüğü İl Vaizi Ferda Yıldırım duasını yaptı. Yemek ikramı ile birlikte Pendik Müftülüğü Kuran Kursu Öğreticisi Mine Önder, Türk Tasavvuf Musikisi icra ederek program sona erdi. Programa İl Yönetici ve Müdür Eşlerinin katıldığı program iki saat sürdü.