Hatay'da Faruk Günay Emekli Oldu

faruk günay emekli oldu

Hatay'da Faruk Günay Emekli Oldu

Dörtyol  İlçe Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Faruk GÜNAY emekli oldu.

Faruk GÜNAY’ın emekliye ayrılması münasebetiyle İl Müftülüğümüzde düzenlenen programda konuşan İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU; “Uzun yıllar Dörtyol İlçemizde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak hizmet ettiniz, hizmetlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.  Emeklilik hayatınızda ailecek mutlu, sağlıklı ve huzurlu olmanızı yüce Rabbim’den (c.c) niyaz ediyorum.” dedi.

Programda söz alan Faruk GÜNAY iyi dileklerinden dolayı İl Müftümüze teşekkür etti.

Program sonunda İl Müftümüz, Faruk GÜNAY’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

1963 Mersin-Mut doğumlu olan Faruk GÜNAY, 1987 Yılında Balıkesir-Ayvalık İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başlayıp 1991 yılından beri  Dörtyol İlçemizde görev yapıyordu.