Sakarya'de 6. Bölge Il Müftüleri Istişare Toplantısı Yapıldı

6. bölge il müftüleri istişare toplantısı yapıldı

Sakarya'de 6. Bölge Il Müftüleri Istişare Toplantısı Yapıldı

Ordu'da yapılacak olan 36. İl Müftüleri İstişare Toplantısı’na hazırlık amacıyla Bölge Müftüleriyle istişare için Sakarya’da biraraya gelindi.

Sakarya İl Müftülüğü'nün Ev Sahipliğinde yapılan toplantıya Bolu Müftüsü Orhan Genç, Düzce Müftüsü Hüseyin Can, Karabük Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Kastamonu Müftüsü Ahmet Süzen, Zonguldak Müftüsü Rüstem Can, Sinop Müftüsü Ali Hayri Çelik, Çorum Müftü Vekili Abdullah Pamuklu, Bartın Müftü Vekili Hulusi Güner, Çorum MEM Şube Müdürü Hüseyin Kır Düzce MEM Şube Müdürü Talha Cebeci, Karabük MEM Şube Müdürü Nevzat Akbaş katıldı.

Toplantıda Ordu’da 30 Nisan - 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 36. İl Müftüleri İstişare Toplantısı öncesi bölgesel anlamda ele alınması gereken konular konuşuldu ve istişare edildi.