Bartın'da Il Müftülüğü Gençlik Buluşmaları

Bilal-i Habeşi camii bünyesinde bulunan, Bartın Diyanet Gençlik Merkezinde, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla Gençlik Buluşması yapıldı.

15 Din Görevlisi ve 50 öğrencinin katıldığı program Şube Müdürü Bayram OYAN´ ın Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sonrasında İl Müftü V. Hulusi GÜNER´ in yaptığı konuşma ile program devam etti.

Konuşma sonrası İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, İmam Hatiplik kursuna katılan öğrencilere, katılım belgeleri verildi. Ayrıca İl Gençlik Koordinatörü Muhammet ARABACI, Kur`an Kurs Öğretmeni Fahri OKUN ve Metin YILMAZ` a İl Müftü V. GÜNER tarafından hediye takdimi yapıldı.

Program öğrencilerle kılınan ikindi namazı ve sonrasında yapılan ikram ile son buldu.