Malatya'da Il Müftümüz Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti

il müftümüz eğitim ve araştırma hastanesini ziyaret etti

Malatya'da Il Müftümüz Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti

İl Müftümüz Ümit ÇİMEN, 19.04.2019 Cuma günü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal AKTÜRK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrasında hastane mescidinde Cuma Namazı kılan İl Müftümüz ÇİMEN, namaz öncesi cemaate vaaz etti.

Cuma Namazının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimini de ziyaret eden İl Müftümüz ÇİMEN, Manevi Destek Birimi Sorumlusu Vaiz Ramazan KUŞ’tan hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Manevi Destek Birimi Sorumlusu Ramazan KUŞ ve Din Hizmetleri Umanımız Kaya OFLAZ ile birlikte Palyatif Bakım Ünitesinde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, Berat Kandili münasebetiyle ünite personeli ve hasta yakınlarıyla sohbet etti ve gül dağıttı.