Bingol'de 4-6 Yaş Grubu Miniklerin Yıl Sonu Etkinlikleri

4-6 yaş grubu miniklerin yıl sonu etkinlikleri

Bingol'de 4-6 Yaş Grubu Miniklerin Yıl Sonu Etkinlikleri

İl Müftülüğümüz Toki 4-6 yaş grubu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Müftülüğümüz konferans salonunda yıl sonu etkinlik programı düzenlendi. Program minik öğrencimizin okuduğu Kuran tilaveti ile başladı.

Programda İl Müftümüz Muharrem Genç açış konuşması yaptı.’’ Genç 4-6 yaş grubu Kuran kurslarımıza daha fazla önem verilerek bundan sonraki yıllarda kurslarımızın sayısını arttırarak, çocuklarımıza Allah’ı, Peygamberi, Kur’an-ı Kerimi, İslamiyeti ve güzel ahlakı öğreterek onların iyi yetişmelerine katkıda bulunan ve emeği geçen teşkilatımızın bütün kademelerindeki mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim’’ dedi.

Program Minik yavrularımızın ilahi ve sema gösterisi ve öğrencilere Kuran-ı Kerim ve taç hediye edildikten  sona erdi.