Denizli'de Kur'an Kursu öğrencileri Birinci Olmak Için Yarıştı

kur'an kursu öğrencileri birinci olmak için yarıştı

Denizli'de Kur'an Kursu öğrencileri Birinci Olmak Için Yarıştı

Denizli İl Müftülüğü Kur'an kursu öğrencileri arasında, "Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" düzenledi.

Kur'an kurslarına katılımı artırmak ve kurslarda okuyan öğrencileri Kur'an-ı Kerim'i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışma, erkek ve kız öğrenciler olmak üzere 18 yaş altı ve 18 yaş üstü olmak üzere iki farklı kategoride yarışan öğrenciler arasında  gerçekleşti.

İl Müftülüğü Hamzabey Camii'nde yapılan yarışmaya, Denizli il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler katıldı.

Yarışmaya katılan öğrenciler, Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okuyabilmek için maharetlerini gösterdi.

Komisyonun değerlendirmeleri sonucunda 18 yaş altı erkek öğrenciler kategorisinde ise Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Kur’an Kursu öğrencisi Ahmet Selman Taşdemir birinci, Pamukkale Dokuzkavaklar Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi Ömer Faruk Amaç ikinci oldu.

18 yaş üstü kız öğrenciler kategorisinde Merkezefendi Emir Sultan Kur’an Kursu öğrencisi Sümeyye Türk birinci, Pamukkale Asmalıevler Gülsüm Yılmaz Kur’an Kursu öğrencisi Pınar Polat ikinci, Serinhisar Hatice Kabukçu Kur’an Kursu öğrencisi Aynur Kuşçu üçüncü, Beyağaç Kapuz Mahallesi Kur’an Kursu öğrencisi Nedime Gürkaynak ise dördüncü oldu.

18 yaş altı kız öğrenciler kategorisinde Pamukale Fatih Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Havva Betül Uçan birinci oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere İl Müftülüğünce çeşitli hediyeler verildi.