Hatay'da “gençlik Döneminde Din Eğitimi; Yöntem Ve Ilkeler” Konulu Konferans

“gençlik döneminde din eğitimi; yöntem ve ilkeler” konulu konferans

Hatay'da “gençlik Döneminde Din Eğitimi; Yöntem Ve Ilkeler” Konulu Konferans

Hatay İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan “Sorularım var Yanımda mısınız” projesi kapsamında Müftülüğümüz Konferans salonunda Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik 24 Nisan 2019 tarihinde Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN’ın tarafından konferans verildi.

Programda açış konuşması yapan İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU: Hz. Peygamberin gençleri terbiye metodu, Resulullah'ın genç sahabileri ve onlara verdiği sorumluluklarla onları nasıl kazandığı üzerinde durdu. “Gençlik Döneminde Din Eğitimi; Yöntem ve İlkeler” konulu konferans sunan Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN; gençlik döneminin özellikleri, gençlere yaklaşım metoduna dikkat edilmesi gerektiği ve bu dinamik dönemin olumlu yönde kullanılması gerektiği hususu üzerinde durduğu konferans soru-cevap şeklinde tamamlandı.