Isparta'da Güller Diyarında Huzur Buluşmaları Büyüyerek Devam Ediyor

güller diyarında huzur buluşmaları büyüyerek devam ediyor

Isparta'da Güller Diyarında Huzur Buluşmaları Büyüyerek Devam Ediyor

Isparta İl Müftülüğümüzün yürütmekte olduğu “Güller Diyarında Huzur Dersleri” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Huzur Buluşmaları” programları büyüyerek devam ediyor.

Kasım ayında daire personel eşleriyle başlatılan huzur buluşmaları programları genişletilerek Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU’nun eşleri Sayın Tuba SEYMENOĞLU’nun himayelerinde Isparta’da kamu kurum ve kuruluş idarecilerinin eşlerinin katılımlarıyla 12.04.2019 tarihinde tanışma ve kaynaşma programı icra edildi.

İl Vaizi Fedan TAŞ koordinesinde İl Müftümüz Sayın Bayram ŞAHİN’in eşi Sayın Ayşe ŞAHİN’in katılımıyla, Kur’an Kursu öğreticileri arasında oluşturulan gruplarla 10.04.2019, 17.04.2019, 18.04.2019, 20.04.2019 ve 24.04.2019 tarihlerinde ev ziyaretleri gerçekleştirilerek tanışma ve kaynaşma programları icra edildi.