Bingol'de Geleceğimiz Gençliğimiz

geleceğimiz gençliğimiz

Bingol'de Geleceğimiz Gençliğimiz

İl Müftülüğümüz Gençlik koordinatörlüğü tarafından ‘’Kadın ve Gençlik Buluşması’’ paneli düzenlendi.

Düzenlenen panel Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayıp, Gençlik sinevizyonu, İstanbul’un Fethi anısına şiir ve ilahi dinletisi ile devam eden programda konuşan İl Müftümüz Muharrem Genç ‘’ Bir vesile ile bizlere ulaşan gençlerimizin dışında kalan ve toplumun büyük bir kesimini oluşturan özellikle işleri gereği çalışmak zorunda olan, gençlerimize ulaşmayı hedeflediklerini bu konuda Başkanlığımız başta olmak üzere İlimizde Gençlik Buluşması projesi kapsamında bizlere destek veren bütün görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim’’dedi.

Program Kadın Gençlik Koordinatörü Zeynep Bozağaç ve Kuran Kursu Öğreticileri Bircan Çelik ve Birsel Kaya hocalarımızın Gençliğimiz geleceğimiz  konulu panelin ardından gençlere verilen ikram ile sona erdi.