Ardahan'da Temel Dini Bilgiler Yarışması Il Birincisi Belirlendi

temel dini bilgiler yarışması il birincisi belirlendi

Ardahan'da Temel Dini Bilgiler Yarışması Il Birincisi Belirlendi

Kur’an Kursu Öğrencileri arasında yapılan Temel Dini Bilgiler Yarışması İl geneli birincisi belli oldu. Daha önce Merkez İlçe birincisinin belirlendiği ve ödül törenine İl Müftüsü Remzi Pehlivan’ın da katıldığı yarışmanın son aşaması olan İlçe birincilerinin katılımı ile gerçekleştirilen İl geneli birincisinin belirlendiği Temel Dini Bilgiler Yarışması Merkez Camii Toplantı Salonunda yapıldı. İl Müftü Yardımcısı Turğut Topaloğlu’nun da iştirak ettiği yarışma sonucunda Posof İlçesinden Süngülü Köyü Kur’an Kursu Öğrencisi Serpil Güvercin Birinci, Ardahan Merkez Değirmenli Köyü Kur’an Kursu Öğrencisi Sibel Şimşek ikinci ve Çıldır İlçesi Aşıkşenlik Hiranur Kur’an Kursu Öğrencisi Ebrü Bavaş üçüncü oldu.  Yarışma yapılan ödül töreninin ardından sona erdi.