Yozgat'de Imam-ı Azam Camii Dualarla Ibadete Açıldı

imam-ı azam camii dualarla ibadete açıldı

Yozgat'de Imam-ı Azam Camii Dualarla Ibadete Açıldı

Karatepe Mahallesinde yapımı tamamlanan İmam-ı Azam Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.

TBBM 24. Dönem Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK Bey tarafından yaptırılan İmam-ı Azam Camii dualarla ibadete açıldı.

Tören Çapanoğlu Büyük Camii İmam Hatibi Cemal Şahiner’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, akabinde Belediye Başkanı Celal Köse, Vali Kadir Çakır, TBBM 24. Dönem Başkanı Cemil ÇİÇEK’in konuşmalarının ardından Dr. Ali Şakir ERGİN Hoca Efendinin dualarıyla ibadete açıldı.

Camii de ilk Cuma namazını İl Müftümüz Salih SEZİK kıldırdı.

Camii’nin açılışına TBBM 24. Dönem Başkanı Cemil ÇİÇEK, Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu,22. Dönem Milletvekili Mehmet Çiçek, 22. Dönem Milletvekili Necati Çetinkaya, 21. Dönem Milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Vali Kadir Çakır, Dr. Ali Şakir Ergin, Belediye Başkanı Celal Köse, Siyasiler, İl protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrası vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.