Denizli'de Hafızlık Il Finali Delikliçınar Yeni Camii'de Yapıldı

hafızlık il finali delikliçınar yeni camii’de yapıldı

Denizli İl Müftülüğünce Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erkek Din Görevlileri arasında Hafızlık İl Finali Yarışması Delikliçınar Yeni Camii'nde yapıldı.

Seçici kurul; Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet'in başkanlığında, İl Müftülüğü Vaizleri Hüseyin Gültekin ile Hasan Dural, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Zeki Abalı ve Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni Kemal Akın’dan oluştu.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Merkezefendi İlçesi'nden İmam Hatip Zülfikar Yılmaz birinci, Pamukkale İlçesi'nden İmam Hatip Fatih Akşit ikinci, Çal İlçesi'nden İmam Hatip Hüseyin Talha Erden üçüncü oldu.

Denizli il birincisi olan Zülfikar Yılmaz 23 Haziran 2019 tarihinde Aydın'da yapılacak olan bölge finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri jüri üyelerince verildi.

Delikliçınar Yeni Camii'nde düzenlenen programa müftülük personeli, din görevlileri  ve vatandaşlar katıldı.