Giresun'da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinlikleri

4-6 yaş grubu kur’an kursu öğrencilerinden yıl sonu etkinlikleri

Giresun'da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinlikleri

Giresun Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler için yıl sonu programları düzenlendi.

İl Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Kur’an grubu 8 Kur’an kursundan 316 minik öğrencinin Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu ve Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği yıl sonu etkinliklerine aileler yoğun ilgi gösterdiler.

Ayşe Hatun, 15 Temmuz, Gül Çocuk, Hasan Özdemir, Mustafa Mert, Bilal-i Habeşi, İmam Hatip ve Duroğlu 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri gerçekleştirilen etkinliklerde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, şiir dinletileri, sema, mehteran ile tarihteki önemli kişilerin hayatlarından canlandırmalar yaparak hünerlerini sergilediler.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, Kur’an kursu öğreticilerinin büyük emekleri ve fedakarlıkları olduğunu belirterek, ‘‘Gök kapılarının açılarak Kur’an-ı Kerim’in indiği Ramazan Ayında yavrularımıza onların anlayabileceği şekilde Kur’an-ı tercüme ediyoruz. Değerler eğitimi de aslında Kur’an’daki ayet-i kerimelerin birer tercümesi. 4-6 Yaş Kur’an kurslarına kıymet ve destek veren tüm velilere ve personelimize teşekkür ediyorum.’’dedi.