Kırsehir'de 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinlikleri Yapıldı.

4-6 yaş grubu kur’an kursu yıl sonu etkinlikleri yapıldı.

Kırsehir'de 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinlikleri Yapıldı.

İl Müftülüğümüze bağlı Hacı Sait Safiye Akçakaya 4-6 Yaş Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerin kapanış programı Neşet Ertaş Kültür Merkezinde 09.05.2019 Perşembe günü yapıldı.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk, Şube müdürleri, Kur’an kursu öğreticileri, Öğrenciler ve velileri katıldı.

İl Müftümüz Mehmet Yaman yaptığı konuşmada, 4-6 yaş Kur’an eğitiminin önemine vurgu yaparken, öğrencileri anne babalarını ve gayretli çalışmaya imza atan Kur’an Kursu Öğreticilerini de tebrik etti.

4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından okunan ilahiler, şiirler, hadisler büyük beğeni toplarken öğrenci velileri ve tüm misafirler duygusal anlar yaşadı. İl Müftümüz 4-6 yaş Kur'an Kursunda öğreticilik yapan öğreticilere de programa katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrenci velileri de programda bulunmaktan ve çocuklarını Kur'an Kursuna göndermekten duydukları mutluluğu ifade ettiler.