Niğde'de Müftülüğümüzce Engelli Bireyler Ve Ailelerine Yönelik Iftar Programı Düzenlendi

müftülüğümüzce engelli bireyler ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi

Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesi işbirliği ile ilimizde bulunan engelli vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Engelli vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik verilen iftar yemeğine, İl müftümüz Mehmet Sırrı ŞIK, İl müftü yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, vaizlerimiz, daire personelimiz, müftülüğümüz engelli koordinatörü, müftülüğümüz gençlik koordinatörü, üniversite öğretim görevlileri, Altı Nokta Körler Derneği Niğde Şube Başkanı Atilla TAŞPINAR ve üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül ÇALIŞKAN ve üyeleri, Türkiye Görme Engelliler Derneği Niğde Şube Başkanı Mehmet YILMAZ ve üyeleri, Sağırlar Kültür ve Spor Derneği Başkanı Hasan KILIÇ, dernek sözcüsü Hatice YALÇINER ve üyeleri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

İftar öncesi Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mustafa ALAS tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından akşam ezanını okumasıyla oruçlar hep birlikte açıldı.

Yemeğin ardından İl Müftü Yardımcımız Ali ÇETİN tarafından yemek duası yapıldı. İl Müftümüz Mehmet Sırrı ŞIK ise ramazan ayının fazileti hakkında kısa bir konuşma yaptı. İftar programına katılan engelli  bireyler ve aileleriyle birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Misafirlerin bulunduğu masaları tek tek dolaşan İl Müftümüz, teşriflerinden dolayı herkese teşekkür etti. İftar programına katılan dernek yöneticileri, engelli vatandaşlar ve aileleri ise iftar sofrasında birlikte olmalarından dolayı İl Müftümüzün şahsında Müftülüğümüze ve Başkanlığımıza teşekkürlerini ilettiler.