Bolu'da Kıbrıscıkta Enderun Usulü Teravih Namazı Kılındı.

kıbrıscıkta enderun usulü teravih namazı kılındı.

Bolu'da Kıbrıscıkta Enderun Usulü Teravih Namazı Kılındı.

İl Müftülüğümüz tarafından Ramazan ayı programları kapsamında Enderun Usulü Teravih Namazı 20.05.2019 Pazartesi günü Kıbrıscık Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Seben Kaymakamı Muhammed Fatih GÜNLÜ, Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, resmi daire müdürleri, Kıbrıscık halkının ilgi gösterdiği ve Bolu İl Müftüsü Orhan Genç’in “Ramazan ve İnfak” konulu vaazının ardından Merkez Cami’de kılındı. Ramazan Ayı boyunca İl merkezinde tarihleri önceden belirlenen bazı camilerimizde namazların farklı makamlarda kıldırılmak suretiyle, namazın daha ruhani bir sevinç içerisinde kılınmasını sağlamak amacıyla Ramazan ayı sonuna kadar Enderun Usulü Teravih namazları devam edecek. Enderun Usulü Teravih Namazı Programı   Tarihi Günü Cami Adı 21.05.2019 Salı Fatih Camii 24.05.2018 Cuma Sümer Merkez C. 28.05.2018 Salı Sağlık Mah. Saygılı C.