Niğde'de Müftülüğümüzce şehit Yakınlarına Yönelik Iftar Programı Düzenlendi

müftülüğümüzce şehit yakınlarına yönelik iftar programı düzenlendi

Niğde'de Müftülüğümüzce şehit Yakınlarına Yönelik Iftar Programı Düzenlendi

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesi işbirliğince ilimizde bulunan şehit yakınlarına yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar öncesinde İlimiz Merkez Fatih Sultan Mehmet Camii Müezzin-Kayyımı Ümit Bulcum'un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, davetlilere hitap eden İl Müftümüz Mehmet Sırrı Şık, ramazan ayının fazileti hakkında kısa bir konuşma yaptı.

İl Müftümüz, iftar programına katılan aziz şehitlerimizin yakınlarıyla birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Akşam ezanının okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından İl Müftü Yardımcımız İsrafil İğde, yemek duası yaptı.

Misafirlerin bulunduğu masaları dolaşan ve hepsiyle tek tek ilgilenen Vali Yardımcımız Cevat Uyanık ve İl Müftümüz Mehmet Sırrı Şık, iftar davetimize katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

İftar programına katılan Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit yakınları ise iftar sofrasında birlikte olmaktan dolayı İl Müftülüğümüze ve Diyanet İşleri Başkanlığımıza teşekkür ettiler.

İftar programına başta Vali Yardımcımız Cevat Uyanık, İl Müftümüz Mehmet Sırrı Şık, il müftü yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, Türkiye Diyanet Vakfı Niğde Şubesi mütevelli heyeti, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit yakınları katıldı.