Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğünün Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

erzincan müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğünün ramazan etkinlikleri devam ediyor

Kız ve erkek öğrencilere ait yurtlarda müftülük mensubu danışman hocalar refakatinde düzenlenen manevi ve sosyal çeşitli programların, derslerin yanı sıra, Ramazan ayı başından bu yana üniversite gençliği için çeşitli ortamlarda iftar programları düzenlendi.

Düzenlenen iftar programlarından birisi de, 26 Mayıs 2019 Pazar akşamı Pir-i Sami Karaağaç Kur’an Kursu ve İlim Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin ve Din Hizmetleri ve eğitimi Şube Müdürü Ali Şen’in katılımıyla başlayan program, müftü beyin iftar öncesindeki samimi sohbeti ile devam etti.

Yaklaşık 100 kişi davetli öğrencinin ağırlandığı iftar sofrası vesilesiyle, yapılan bu tür faaliyetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden üniversite öğrencileri, gençlik hizmetleri vesilesiyle hemen her manada kendileri ile ilgilenen Erzincan İl Müftülüğüne şükranlarını ilettiler.